2008-03-09

中島ファラン一生|2008.03.09

• Wieghorst: 1. halvleg meget tilfredsstillende[Club HP]
*ノアシェランはリーグ再開の初戦となるFC Midtjylland戦は前半から飛ばして行くようです。中島一生選手の先発は堅いようです。監督も中島一生選手からの攻撃に期待を懸けている様な....(´_`)?

Startopstillingen er i store træk på plads. Vi vil dog også se på FC Midtjyllands pokalkamp mod Vejle, og så finder vi frem til de 11 der skal starte i Herning. Der er heldigvis mange der bejler til en plads på holdet, og det er sådan vi gerne vil have det, slutter Cheftræner, som især var tilfreds med indsatsen fra Issey. Den canadiske boldkunstner var træt med glad efter sine to scoringer og spillemæssige pragtpræstation:

• Storsejr i sidste test[Club HP]
*ノアシェランはスウェーデンのNorrköpingと、冬期中断期間中の最後の練習試合を行い4-1で勝利。中島一生選手は2得点を挙げる等、最高の仕上がりで再開するリーグ戦を迎えそうです。
De nordsjællandske tigere dominerede totalt de første 45 minutter. Allerede efter 3 minutter startede festen, da Issey Nakajima-Farran opfangede en returbold i venstre side af måfeltet, og han snød både forsvarerne og den svenske keeper.
--
Inden pausen havde FCN flere gode muligheder for yderligere scoringer, og især Issey var en konstant trussel med sine udfordrende ryk og driblinger.
--
Ustyrlige Issey udbyggede føringen til 4-0 kort efter pauseteen, da han efter flot oplæg fra Martin Bernburg, sikkert og elegant sparkede bolden i det svenske mål.