2007-09-02

橋本卓|2007.09.02

• Duoen Balling/Lawal bag ny DS-sejr[Club HP]
*ヴィエレはリザーブリーグ?Aarhus Fremad戦に2-0で勝利。橋本選手はフル出場した模様です。橋本選手は良く動き回ったようで1点目のゴールに絡んだのかな....(´_`)? 後半77分にイエローカードをもらってしまったようです。

VB mødte op med Theis Rasmussen på mål, Andreas Sørensen, Andres Post, Michael Præst og Akos Takacs i bag, Brian Vangsgaard (62. Brian Pedersen), Suguru ”Hashi” Hashimoto, Ronni Bagge og Mathias Hansen på midten og Adeshina Lawal (87. Per Bjørnsholm) samt Ulrik Balling (84. Lasse Holmquist) i front.
--
VB lod til at mene det alvorligt straks efter pausen. Først blev en flot spillende Hashi, som var her og der og alle vegne, væltet i feltet, uden det dog gav dommer Jørgen Nielsen anledning til at forstyrre ærten, hvorefter Lawal i næste angreb knaldede læderet lige forbi mål. Det var dog en stakket frist for gæsterne, for syv minutter inde i halvlegen fandt Andreas Sørensen med en perfekt dybdebold Lawal, som koldt lobbede bolden over Jakob Kaas til 1-0.