• 左足でグサリ!本田ロスタイム同点弾[スポニチ]
• VVV本田2戦連発8点目/オランダ2部[日刊スポーツ]
• VVV・本田が2試合連続得点[サンスポ]

• VVV-Venlo - MVV 2-2[Club HP]
*フェンロはホームでのMVV戦に2-2のドロー。0-2と敗色濃厚だったフェンロは後半終了間際にオフラニー選手が1点を返し、後半ロスタイムに本田圭佑選手が同点のゴールを決めたと伝えているようです。

Met de grootste moeite is VVV-Venlo thuis ongeslagen gebleven. Drie minuten voor tijd keek VVV-Venlo in Seacon Stadion – De Koel – tegen een 0-2 achterstand aan, maar uiteindelijk stond er een 2-2 einduitslag op het scorebord dankzij treffers van Rachid Ofrany en Keisuke Honda.
--
Sandro Calabro was niet voldoende fit om aan te treden tegen de Maastrichtse formatie van Fuat Capa. De aanvaller verscheen zelfs niet op de reservebank. Zonder de goaltjesdief kwam VVV-Venlo in de eerste helft weinig op de helft van MVV. Doelman Ruud Boffin kende weinig hachelijke situaties voor zijn doel. De Belgische goalie zag enkel tweemaal een schot langs zijn doel gaan. Keisuke Honda en Rick Verbeek waren de schutters.
--
Zes minuten voor tijd scoorde rechtsback Laurent Castellana dan toch de 0-2 en leek het duel beslist. Invaller Rachid Ofrany scoorde drie minuten voor tijd echter de aansluitingstreffer. Niemand leek meer in een Venlose stunt te geloven. Uiteindelijk deed Keisuke Honda de Venlose fans nog doen feestvieren in de tweede minuut van de blessuretijd. Met een knappe uithaal schoot hij de 2-2 binnen en liet de Japanner MVV met een kater achter.