2008-09-28

橋本卓|2008.09.28

• Klitland reddede point til overmatchet DS-hold[Club HP]
*ヴィエレのリザーブチームはデンマークセリエ、Silkeborg戦に1-1のドロー。橋本選手は先発し後半88分までプレーしたようです。試合後Søgaard監督は勝ち点1は満足のいく結果だ。橋本選手らのプレーにも満足している....(´_`)? と語っているようです。

Minutviseren har passeret de 93 minutter. VB’s indskiftede Casper Holm kommer helt fri til hovedstød, men header lige på SIF-målmand Lasse Jørgensen. Kort efter blæser dommer Allan Staal kampen af: 1-1.
--
VB stillede ud over Klitland med Jesper Olesen, Marc Pedersen, Mikkel Refsgaard og Tarik Kehli i bagkæden, Philip Lund, Per Bjørnsholm, Suguru Hashimoto (88. Niels Møllegaard) og Amin Fallah (61. Jonas Halling) på midtbanen samt Danilo Arrieta (61. Casper Holm) og Nicolai Hagelskjær i front.
--
VB-træner Jsper Søgaard stak da heller ikke noget under stolen efter kampen:
”Vi skal være lykkelige for det ene point. Vi møder bare en bedre modstander – mand for mand er de ganske enkelt stærkere end os. Men tager man Hashi, Klitland og Jesper O væk, stiller vi jo også med et ungdomshold. Vi lærer dog meget af en kamp mod et så stærkt hold!”