• 本田の2得点でVVV快勝/オランダ2部[日刊スポーツ]
• 本田の2得点で快勝 オランダ2部リーグ[デイリー]
• 本田の2得点で快勝…オランダ2部リーグ[スポーツ報知]

• Simpele zege op Fortuna Sittard[Club HP]
*フェンロはホームでのFortuna Sittard戦に2-0で勝利。本田圭佑選手はフル出場し2得点をマークしました。先制点は前半42分、Ruben Schaken選手からのクロス?を頭で合わせてゴール。追加点は前半45分、相手ボールを奪いカウンターからの得点のようです。

VVV-Venlo heeft de eerste van twee opeenvolgende derby’s in winst omgezet. In Seacon Stadion – De Koel – waren twee treffers kort voor rust van Keisuke Honda genoeg voor de drie punten: 2-0.
--
Sandro Calabro kon gewoon aan de aftrap verschijnen in Venlo. Pas kort voor de rust nam de koploper afstand van de Sittardse ploeg. Eerder in het duel had Rick Verbeek de kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar de middenvelder had te veel tijd nodig om David Meul te verschalken. Drie minuten voor rust was het Keisuke Honda die zijn ploeg bij de hand nam en de 1-0 scoorde. De Japanner kopte van dichtbij een op maat gegeven voorzet van Ruben Schaken tegen de touwen: 1-0. Voordat scheidsrechter Haverkort voor de rust floot stond de teller al op 2-0. Het was opnieuw Honda die met hulp van een Sittards lichaamdeel een kapitale blunder achterin bij Fortuna Sittard afstrafte.
--
Vrijdag 28 november 2008

VVV-VENLO – FORTUNA SITTARD 2-0

42. Keisuke Honda 1-0, 45. Keisuke Honda 2-0. Scheidsrechter: Haverkort. Toeschouwers: 5972. Gele kaarten: Frank van Kouwen (VVV-Venlo), Angelo Simone, Cedric Olondo, Zarko Grabovac, Nico Vanek en Abdülkerim Öcal (allen Fortuna Sittard).