2008-11-08

本田圭佑|2008.11.08

• Nieuw clubrecord na simpele zege[Club HP]
*フェンロはホームのAGOVV Apeldoorn戦に3-1で勝利。チームは10連勝を飾ったようです。本田圭佑選手はフル出場し、前半21分の先制点は本田圭佑選手のシュートのこぼれ球をCalabro選手が決めたような....(´_`)? 3点目は本田圭佑選手が起点なのかな....(´_`)? 本田圭佑選手はイエローを貰っています。

Ken Leemans keerde terug in de basiself van Van Dijk. De Belg nam de plaats over van zijn landgenoot Kevin van Dessel die vorige week in de tweede helft behoorlijk speelde tegen FC Omniworld. Vanaf het eerste fluitsignaal liet de thuisploeg duidelijk merken dat de drie punten het belangrijkste waren. Nadat Keisuke Honda vrij voor doelman Daan Huiskamp faalde, was het Sandro Calabro die na 21 minuten de ban brak. De aanvaller stond op de goede plek om een door doelman Huiskamp losgelaten schot van Ken Leemans tot doelpunt te verwerken: 1-0.
--
In de slotfase kwam de thuisploeg nog goed weg. Scheidsrechter Saadouni kon de bal zomaar op de stip leggen na een duw in de rug van aanvoerder Dries Mertens. VVV-Venlo bleef echter overeind na het Apeldoornse slotoffensief waarbij Johan Pater als joker werd ingebracht. Net zoals de laatste twee thuisduels bleven de geelzwarten op de been en behaalden de tiende zege op een rij. In de slotfase schroefde clubtopscorer Sandro Calabro de score nog op naar 3-1. Met een hakbal besliste hij het duel na een sublieme pass van Keisuke Honda: 3-1.
--
Vrijdag 7 november 2008

VVV-VENLO – AGOVV APELDOORN 3-1

21. Sandro Calabro 1-0, 33. Ferry de Regt 2-0, 74. Nacer Chadli 2-1, 90. Sandro Calabro 3-1. Scheidsrechter: Saadouni. Toeschouwers: 5832. Gele kaarten: Keisuke Honda, Ferry de Regt (beiden VVV-Venlo), Nacer Chadli en Jeremy Bokila (beiden AGOVV Apeldoorn).