2008-08-31

橋本卓|2008.08.31

• DS tophold efter tredje sejr i træk[Club HP]
*ヴィエレのリザーブチームはデンマークセリエ、ホームでのTjørring戦に2-1で勝利。橋本選手はフル出場し0-1と先制された前半23分に同点ゴールをあげたようです。前試合に引き続き好調なようです。

Vejle Boldklubs Danmarksseriehold vandt for tredje gang i træk, da holdet i eftermiddag besejrede Tjørring med 2-1 hjemme på Vejle Stadion. Vejlensernes scoringer blev sat ind af Suguru Hashimoto og Philip Lund.
--
Hjemmeholdet kom ikke til en eneste afslutning i de første tyve minutter, og det fik træner Jesper Søgaard til at rokere rundt. Tarik Kehli byttede plads med Jonas Halling, som gik ind på den centrale midtbane ved siden af Suguru Hashimoto. Efter 23 minutters spil endte et godt Vejle-opspil med, at japaneren tog chancen udenfor feltet, og det flotte langskud røg fladt i kassen uden chance for gæsternes keeper.
--
Herefter dominerede vejlenserne opgøret, som dog stadig var nærmest støvsuget for tilbud til nogle af holdene. De få chancer, der trods alt var, stod der VB på. Minuttet efter udligningen spillede Philip Lund en god stikning til Suguru Hashimoto, men Tjørring-målmanden var vågen og fik reddet. En af første halvleg få højdepunkter udover ”Hashis” langskudsmål faldt tre minutter inden pausen. Jesper Olesen tog et fremragende rush fra egen banehalvdel og afsluttede den flotte aktion med at spille Philip Lund fri. Han fik rundet keeperen, men vinklen blev for spids og afslutningen røg i sidenettet.