2008-03-02

中島ファラン一生|2008.03.02

• Nederlag i det svenske uvejr[Club HP]
*ノアシェランはHalmstads BKとの練習試合に1-0で敗戦。中島一生選手はフル出場した模様です。後半84分にイエローを受けてしまったようです。

Efter en halv times spil kunne FCN keeperen dog ikke forhindre Halmstads Magnus Arvidsson i at sætte bolden i nettet. Kort efter havde svenskerne endnu en chance, men heldigvis for Nordsjællænderne blev denne ikke omsat til mål. Kort inden pausen havde Issey Farran et fornuftigt forsøg, men det blev ved det ene mål.
--
Efter pausen kom de rødblusede frem til flere chancer end i første halvleg. Efter 17 minutters spil fik Mads Thomsen flot serveret bolden foran mål fra Andreas Dahl, men det velgennemspillede angreb udmøntede sig ikke i mål. Inden da var Kim Christensen i målet blevet sat på en enkelt prøve, bolden havde retning mod det fjerneste hjørne, men den store keeper fik hånden på. FCN havde flere gode forsøg i løbet af halvlegen, blandt andet var Issey Farran tæt på og 8 minutter før tid burde dommeren nok have dømt et straffesperk, da Jonathan Richter blev nedlagt.

Så Nordsjællænderne måtte altså tage til takke med et 1-0 nederlag under de meget vanskellige forhold.