2007-11-06

中島ファラン一生|2007.11.06

• FCN vandt i Esbjerg[Club HP]
*ノアシェランはリーグ戦アウェーのEsbjerg 戦に1-2の勝利。中島選手はベンチ入りしていません。

Søndag eftermiddag vandt FC Nordsjælland en fortjent 2-1 sejr i Esbjerg på mål af Bajram Fetai og Martin Bernburg. Hjemmeholdet havde også brug for en sejr, og de stribede jyder startede opgøret bedst. Efter kun 4 minutter kunne Jesper Bech bringe Esbjerg i front, da han fik for meget plads i feltet efter et hjørnespark. Vestjyderne havde herefter flere gode forsøg, men Kim Christensen præsterede flere gode redninger og midtvejs i halvlegen overtog FCN styringen med kampen. Det var derfor fortjent at FCN fik udlignet efter en halv tiime. Formstærke Henrik Bødker splittede Esbjerg forsvaret med et bandespil med Bernburg, hans afslutning ramte stolpen, og returbolden spillede Bødker uselvisk til Bajram Fetai, som nemt kunne score i det tomme mål. Kort før pausen, var Kim Christensen igen redningsmand med en fodparade af ren verdenklasse.