2007-10-22

中島ファラン一生|2007.10.22

• FC Nordsjælland fældede Randers på to fremragende langskud[Club HP]
*ノアシェランはホームでのRanders FC戦に2-1で勝利。中島選手はフル出場し後半56分の自らのゴールが決勝点になりました。

Den tidligere Farum-målmand sprællede ligeledes forgæves, da Issey Nakajima-Farran klappede til fra distancen til 2-1 efter godt ti minutters spil i 2. halvleg. Bolden røg som en projektil ind i målhjørnet, og dermed fik FC Nordsjælland hurtigt tæmmet Randers igen, efter at kronjyderne var startet 2. halvleg med fuld power og udligning til 1-1 fra nært hoild ved Jeppe Brandrup efter en total udspilning af FCN-forsvaret.
--
Efter Henrik Bødkers træffer til 1-0, havde FCN for alvor teten og burde have øget føringen. Især Henrik Bødker selv, da han blev spillet helt blank af Issey Nakajima-Farran efter en flot dyb stikning fra Morten Karlsen. Bødkers skud blev desværre også pareret af en fod lige før målstregen, så det blev ved 1-0 ved pausen, og så kom Randers altså voldsomt stærkt igen i starten af 2. halvleg.
--
Efter Isseys mål til 2-1 havde FCN rimeligt styr på resten af kampen, og sejren blev hentet hjem på professionel vis, selv om publikum måtte spejde forgæves efter det forløsende mål, der ville have sat tingene endeligt på plads. Randers formåede dog aldrig for alvor at true den fortjente sejr, der godt kunne have været et mål eller to større.

• Johnny Lundberg: - Da vi kom så hurtigt foran igen havde vi styr på resten af kampen[Club HP]
*Morten Karlsen選手はインタビューで、多くの攻撃が中島選手を起点として始まったとか言ってる様な....(´_`)?
Henrik Bødker stod for den første klasse-kasse i FC Nordsjællands 2-1 sejr:

- Det var skønt at se den bold suse i kassen. Det er kun mit andet mål for FCN, og det første i sidste sæson mod Vejle var ikke nær så vigtigt. Jeg skulle have lavet et mere i dag, da jeg blev spillet helt fri af Issey, men desværre fik jeg ikke bolden løftet nok fra græsset, så der kom lige en fodparade på.