2007-03-18

中島ファラン一生|2007.03.18

• Så bli’r det svært…[Link]
*ホームのSilkeborg戦は0-2の敗戦。中島選手は左MFで先発出場。後半60分に退きました。

VB, som i forhold til 2-2 kampen i SAS Arena kun havde skiftet Sladan Peric ud med Bora Zivkovic, lagde hårdt ud og pressede gæsterne med pæne chancer til følge. Issey testede i det 8. minut SIF’s unge keeper Lasse Jørgensen, som dog fodparerede til hjørne. Dette udmøntede sig i en situation, hvor SIF’s Søren Vestergaard havde arm på bolden, inden Lawal kanonerede i sidenettet. Rasende VB-protester kunne dog ikke formå dommer Jensen til at pege på pletten.
--
Vejlenserne – med Kielstrup skiftet ind på midtbanen og Issey skubbet frem som tredje angriber – startede et nyt pres efter pausen. Zivkovic rettede et skud fra Pallesen af over Lasse Jørgensens mål, og silkeborgenserne befandt sig ofte i pindsvinestilling med alle mand i feltet. De kom dog hurtigt frem til kontraangreb, når chancen bød sig, og på et sådant kunne Søren Vestergaard lukke kampen på Kim Olsens oplæg.