2006-11-20

中島ファラン一生|2006.11.20

VB i hi med håb[Link]
*1-0と先行していたVBは試合終了間際の後半86分にドローに追いつかれる。中島選手は右FWで先発出場。

Kort efter kom VB foran efter en perfekt kontra iscenesat af Issey, som stak bolden til Balling, der fandt Kim Kristensen foran mål. 1-0! Værterne havde herefter teten resten af halvlegen. Pallesen og Kielstrup sad tungt på midtbanen, bagkæden havde Prica og Curth i kort snor, og den ellers farlige sydafrikaner Nomwethe var efterhånden helt væk og blev udskiftet i pausen. Fremme huserede Issey og Balling, og førstnævnte havde et par gode chancer for at bringe VB yderligere foran.

Prica fik foræret en stor chance kort efter pausen, da Zivkoviz snublede, men den engang så målfarlige svensker totalkiksede. Herefter fortsatte billedet fra første halvleg. Nordjyderne havde en del spil, men et storfightende og hårdt tacklende VB-hold havde styr på kampen og var farligere på kontraer. VB fik også bolden i mål efter hjørne, men der var forinden fløjtet for frispark. Mod slutningen åbnede de sortklædte gæster helt op, og hjemmeholdet havde gyldne muligheder for at lukke kampen. Issey spillede Kim Kristensen fri i højresiden, men hans skud blev blokeret i sidste øjeblik. Og med fem minutter igen fik Dario – igen, igen – erobret bolden i venstresiden, spillede indskiftede Toft, som fandt Issey helt fri foran mål, men den lille canadiske landsholdsmand sendte bolden i sidenettet efter at have afdriblet Jimmy Nielsen.