2006-10-23

中島ファラン一生|2006.10.23

Hvem var det der vandt i dag…[Link]
*VBは強豪ノアシュラン相手に3-2の快勝!中島選手は定位置とも言える4-4-2の左MFで先発フル出場。しかも0-1からの同点弾、勝負を決めた3点目と、2得点の大活躍!!

Scoringen gjorde bare Nordsjælland-dominansen endnu større, og det virkede som om, at hjemmeholdet slet ikke havde forladt omklædningsrummet. Først henne omkring den halve time kom Vejle-holdet til noget, der mindede om et tilbud. Et Issey-Balling sammenspil endte med, at sende sidstnævnte af sted mod FC Nordsjælland-målet, men Ulrik Balling var ikke resolut nok i situationen, så en forsvarspiller kom tilbage og fik clearet bolden.
--
Men heldigvis er fodbold et finurligt spil, og efter en halve times ingenting kunne Issey Nakajima-Farran i det 34. minut udligne til 1-1. En lang fremlægning behandlede Ulrik Balling efter bedste evne, og så kunne han finde en halvfri angrebskollega på kanten af feltet. Issey Nakajima-Farram tog ingen gidsler og sparkede på hjemmeholdets første reelle chance resolut bolden ind bag Kim Christensen i FCN-buret. 1-1 stik imod spil og chancer.
--
I det 71. minut kom, hvad der lignede en afgørelse på kampen. Kim Kristensen forsøgte en stikning til Issey Nakajima-Farran, men situationen virkede forholdsvis ufarlig. Det var dog kun indtil, at FC Nordsjællands Johnny Lundberg sparkede helt ved siden af bolden i det lille felt. Issey Nakajima-Farran takkede for gaven og skubbede bolden under Kim Christensen til 3-1. Et bizart mål.