Vejle tabte bundgyser i Viborg[Link]
*中島選手は4-4-2の右FWで先発。いくつかの好機に絡むも得点出来ず試合は2-1の敗戦。

Den centrale midtbane blev besat af Steffen Kielstrup og Nikolaj Hust. Ulrik Johansen tog sig af højre fløj, mens kollegaen på venstre fløj var Brian Nielsen. Helt i front Ulrik Balling og Issey Nakajima-Farran.
--
I det 13. minut kombinerer Steffen Kielstrup og Issey Nakajima-Farran godt uden for Viborg-feltet. Kombinationerne ender med, at Steffen Kielstrup finder en hel fri Ulrik Balling på kanten af feltet. Han behandler desværre ikke det gode opspil efter fortjeneste og sparker bolden langt over John Alvbåge i Viborg-målet. En gylden mulighed for Vejlenserne til bringe sig foran 1-0.
--
Vejle-spillerne vil også lege med. I det efterfølgende angreb får vejlenserne tilkæmpet sig et frispark i venstre siden midt på Viborgs banehalvdel. Ulrik Johansen sparker et godt frispark, som Issey Nakajima-Farran er lige ved at nå frem til, men i stedet ryger bolden lige i hænderne på John Alvbåge.
--
I det 38. minut ender bolden efter et VB-hjørnespark i kæmpe klumpspil tæt inde under Viborg-målet, hvor Ulrik Balling sender bolden i mål til 2-1. Tre minutter senere lægger Dario Mijatovic en ufarlig fremlægning frem mod Viborg-forsvaret, som ikke får clearet ordentlig. I stedet forsøger Issey Nakajima-Farran at loppe bolden over John Alvbåge, men forsøget går ved siden af mål.
--
Powerplay med ti mand
Vejle Boldklub benyttede pausen til at skifte Ulrik Johansen ud med Henrik Toft. Det betød, at Issey Nakajima-Farran rykkede ud på kanten, og Henrik Toft kom helt i front sammen med Ulrik Balling.

Viborg begynder anden halvleg bedst og har et skud, som går tæt forbi Theis Rasmussen mål. Inden Vejlenserne i det 53. minut snyder Viborgs offside-fælde og sender Issey Nakajima-Farran alene igennem med John Alvbåge. Han sparker desværre den store chance lige på Viborg-målmanden.