VB fangede første point i Esbjerg[Link]
*中島選手は右FWで先発フル出場で2得点を挙げる活躍。試合は3-3のドロー。

Den centrale midtbane blev besat af Steffen Kielstrup og Kim Kristensen. Alex Nørlund tog sig af højre fløj, mens kollegaen på venstre fløj var Brian Nielsen. Helt i front Ulrik Balling og Issey Nakajima-Farran.
--
Kampens første store tilbud tilfaldt gæsterne fra Vejle Boldklub. Et langt indkast fra Steffen Kielstrup blev headet videre inde i Esbjergs straffesparksfelt, og med et akrobatisk forsøg satte Issey Nakajima-Farran Lars Winde i Esbjerg-målet på prøve. Den tidligere AaB-keeper fik dog pareret det flotte forsøg ud af farezonen.
--
I det niende minut forærede Esbjergs venstre back Fernando Derveld Vejle Boldklub en gylden mulighed for at komme hurtigt tilbage i kampen. Issey Nakajima-Farran var godt i gang med en dribletur i venstre side af Esbjergs straffespark, da han blev fældet af hollænderen i en forholdsvis ufarlig situation.

Issey Nakajima-Farran tog selv ansvaret for at eksekvere straffesparket. Med et godt spark til højre for Lars Winde bragte han balance i regnskabet 1-1.
--
Trioen Alex Nørlund, Ulrik Balling og Issey Nakajima-Farran trådte i karakter og skabte sammen et par halvgode tilbud, inden Issey Nakajima-Farran med et kvarter igen kunne vippe bolden over Lars Winde i Esbjerg-målet til 3-3. Scoringen blev sat i gang af indskiftede Søren Pallesen, som fandt Alex Nørlund med en dyb stikning. Den klejne dribler tog bolden med sig mod baglinien og fandt en fri Issey Nakajima-Farran med et fladt indlæg. Han viste samme kølighed, som ved straffesparket og gjorde det til 3-3.

Et fortjent point til vejlenserne, som igen viste god moral og kom tilbage, selvom det, så svært ud undervejs. Og havde kampens udmærkede dommer Henrik Priegel ikke overset et klart straffespark begået mod Issey Nakajima-Farran tre minutter før tid, var Vejle Boldklub måske kommet hjem med en endnu større pointfangst.