2006-09-10

中島ファラン一生|2006.09.10

Solskin og årets mål i Nørreskoven[Link]
*中島選手は4-4-2の左トップ下でフル出場。2ゴールを挙げる!やっぱり左サイドの方が良い仕事をするようです。リーグ戦に向けて調子を維持して欲しい。

Kampen fik en forrygende optakt. Allerede i det 2. minut fik Issey Farran headet mod mål ved venstre stolpe efter Lawals forarbejde. Næsby-keeper Pettersson fik fat i bolden, men linjedommeren markerede prompte for mål. Umuligt at afgøre fra tilskuerpladserne, men manden med flaget stod godt placeret.

Næsby slog dog kontra tre minutter senere. Jesper Bengtsson blev spillet fri på kanten af off side og passerede Stig Olsen til 1-1. Minuttet efter kom så detaljen, som alene var entreen værd, da en flyvende Issey Farran saksede bolden i mål til ny VB-føring. Man kunne have undt denne fodboldens globetrotter, at et TV-kamera havde indfanget øjeblikket og bevaret det for eftertiden.

VB var efterfølgende farlig flere gange. Ulrik Balling headede lige forbi efter fornemt forarbejde af Pallesen, og Issey var på ny på spil, da han lobbede bolden forbi Pettersson, men også forbi målet. I det 35. minut sørgede Adeshina Lawal dog for en foreløbig afgørelse, da han – spillet fri af Balling – udplacerede Pettersson til 3-1.
--
En tilfreds Mogens Nielsen havde efter kampen selvsagt masser af roser til Issey Farran, som specielt i 1. halvleg havde storspillet fremme. En samtidig som altid solidt spillende Søren Pallesen gjorde, at hjemmeholdet beherskede den centrale midtbane. Træner Nielsen var også særdeles tilfreds med keeper Olsen, som glimrede med fine fremstød. Lovord ligeledes om modstanderne, som forsøgte at spille fodbold i modsætning til forrige modstander Holstebro, som hovedsageligt sparkede.