2006-08-07

中島ファラン一生|2006.08.07

Tapre VB’ere ædt af unge Ulve[Link]
*中島選手は右MFで先発出場。試合は2-5で敗れる。

Issey havde taget Mathias Hansen kantplads, og genkomne Henrik Smedegaard overtog backpladsen for Pallesen i forhold til midtugekampen mod OB. I lighed med de to foregående kampe lagde VB godt fra land, men holdt denne gang stilen i 25 minutter. VB var klart dominerende over for en smule frustrerede midtjyder, som måtte indkassere tre gule kort i de første 24 minutter. Balling havde en god chance allerede efter tre minutter, men efter en Toft-forlængning af et Kielstrup-indkast headede den lille VB-angriber lige over mål.
--
VB-dominansen – tenderende et veritabelt pres – kastede flere chancer af sig. Zivkovic headede lige forbi efter endnu et af Kielstrups lange indkast, og Issey måtte se sig pareret af målmand Anders Rasmussen efter et kompetent hug fra højrekanten.
--
Et imponerende fightende VB-hold gav sig dog stadig ikke. Kim Poulsen brugte de sidste udskiftninger og møblerede om. Mathias Hansen kom ind på højrekanten, Smedegaard og Pallesen tog midtbanen, Issey gik i front, og bagude spillede man kun med tre. Skønt kun 10 mand fik vejlenserne atter tilkæmpet sig overtaget, og kom flere gange igennem på kanterne. Alex Nørlund fik fortjent reduceret, da han – sat i scene af Issey – scorede á to omgange med venstrebenet.
En udligning lå i luften, men satsningen gav selvfølgelig blottelser bagude, og Christian Olsen kunne igen slå til og afgøre kampen i det 87. minut. Et groggy VB-hold slog nu op i banen, og Dennis Sørensen fik lov at trille sig igennem og lægge bolden ind til Mikkel Thygesen. 2-5.