2006-06-12

中島ファラン一生|2006.06.12

・En by i glædesrus[Link]
*中島選手は4-4-2の左MFで出場。VBは4-0の圧勝。

VB lagde pres på dagens modstandere fra start, og Issey og Jesper Olesen truede straks hvepseboet. De gul- og sortstribede stak dog igen, og i det 12. minut gik der et sus igennem publikum, da et kvalificeret frispark fra Nikolai Iversen havde retning mod trekanten, men Theis Rasmussen hev en ”Glanzparade” ud af ærmet og fik vippet bolden til hjørne. Det skulle dog forblive københavnernes eneste farlige forsøg i kampen.

Tre minutter genlød luften af aluminium-staccato, da først Kronborg knaldede på stolpen, og Toft sekunder efter pandede på overliggeren. Efter nærgående hovedstød af Issey og Balling faldt klokken så i slag for nedrykkerne. Toft hovedstødte Lynges hjørne i mål til 1-0. VB dominerede klart resten af halvlegen, og Balling blev to gange pareret af Brønshøjs bedste, keeper Jacob Johansen. De første 45 min. sluttede med en dobbeltchance til Toft og Issey, men vejlenserne måtte gå til teen med en for lille etmåls føring.

VB’erne fortsatte efter pausen, hvor de slap, og tilspillede sig chancer nok til at vinde tre oprykningskampe. Issey headede lige over og senere forbi, Kronborg blev pareret af Johansen, og også Peric og Ulrik Johansen måtte se Hvepse-keeperen forhindre yderligere scoring. Et kvarter kunne gæsterne, som mere og mere syntes stående k.o., ikke holde stand længere. Toft tæmmede et Kronborg-frispark med brystet, vendte sig og bankede bolden ind med tåen.

Vejlensernes nye folkehelt, Issey Farran, finder vi i et stilfærdigt hjørne under et af Væksthusets palmetræer. ”Amazing fans” slår den charmerende japan-canadier fast. Issey er ikke specielt tilfreds med sin egen præstation i dagens kamp – mener, han burde have scoret på en sine mange hovedstødschancer – men glæder sig på holdets vegne.
Vi spørger til hans ambitioner i Superligaen: ”To score some goals!” lyder det med eftertryk fra offensivspilleren, som erkender, ath smiler Issey.