2006-06-06

中島ファラン一生|2006.06.06

・【VB 4 - BK Skjold 1】VB griber efter stjernerne [Link]
*中島選手は4-4-2の左MFでフル出場。VBは4-1の快勝。

Værterne skruer op for tempoet og det direkte opspil, og chancerne falder over hinanden. Et Lawal- saksespark bliver reddet på stregen, mens det efterfølgende Balling-hovedstød kysser overliggeren. Issey lobber lige forbi mål, men også Skjold vil være med, og bl.a. Johannes Andersen får Kim Poulsen op af stolen.

Tempoet faldt dog igen efter et livligt første kvarter, og frygten for et lucky punch fra et ellers ret så tandløst hold fra Fælleden lurede i baghovedet. Balling gik ud med en mindre skade, Jesper Olesen kom ind på højre back, Smedegaard gik på højre kant, Ulrik Johansen på venstre, og Issey i front. Og Lawal slukkede så lyset for Skjold-ungerne ti minutter før tid, da han kunne score fra tæt hold efter et skarpt Issey-indlæg. Ulrik Johansen markerede sit jubilæum minuttet efter ved at kanonere bolden op i trekanten fra godt 25 meter – Crazy Reds-kurven på den anden ende!

Vujanovic pyntede på resultatet, da han kunne halvflugte i det lange hjørne, efter at VB-forsvaret ikke havde fået ordentligt clearet, men Smedegaard sørgede i dommer Høgs sparsomme overtid for en passende og standsmæssig sejr, da han omsatte Isseys flotte pasning til 4-1.