2006-05-29

中島ファラン一生|2006.05.29

・VB et stor skridt nærmere oprykning efter forrygende oprykningsdrama[Link]
*中島選手は4-4-2の左MFで出場。先制点を挙げる。試合は4-2でVBの勝利。

Allerede i det første minut spillede Issey Nakajima-Farran Ulrik Balling fri i dybden. Han blev dog stoppet i feltet af målmand Mikkel Drexel – måske ulovligt. Dommer Jesper Overgaard havde dog forinden fløjtet for offside i situationen.

Lyngby-målmand Mikkel Drexel blev skadet i sammenstødet med Ulrik Balling og måtte i det 8. minut lade sig udskifte med reservemålmand Thomas Seidelin.
Inden han gik fra banen, måtte Mikkel Drexel dog se sig passeret i målet, da Issey Nakajima-Farran efter 6. minutters spil vippede bolden over ham til Vejle-føring 1-0 efter en fremragende aflevering i dybden fra Steffen Kielstrup, der igen var i rampelyset efter sin lange skadespause.

På lydsiden lød det ”Issey, Issey, Issey” fra den store skare af tilrejsende fans fra det jyske, mens de blå vikinger på modsatte langside var tavse. De havde måske gået lidt for hårdt til den i Valhalla aftenen forinden.

To minutter senere var den gal i modsatte ende, da Issey Nakajima-Farran sendte Ulrik Balling af sted i dybden. En god chance for at bringe Vejle foran 2-0, men lige på Thomas Seidelin i Lyngby-buret.